Våre Samarbeidspartnere

Gratis frakt på alle ordre. Små pakker sendes uten sporing, store pakker med. 10 % rabatt på kjøp over 1000 kr. (Gjelder ikke smart bottoms) Gåsungen Tøybleier er en nettbutikk med et stort utvalg av tøybleier og tilbehør. Leverandørene våre fremstiller sine produkter med hensyn til mennesker og miljø. Vi har tøybleier fra gode merker som Disana, Smart Bottoms, ImseVomse, AppleCheeks m.fl. Gåsungen har lager i Oslo, og du er naturligvis velkommen innom for å kikke eller handle direkte.
LilleGull Tøybleier er Norges eldste tøybleiebutikk og har bl.a. sydd tøybleier siden 2009. Her får du 5% på alle kjøp. Gratis frakt når man handler over 1500 kr. 10 % avslag om man handler for over 3000 kr. Husk å følge @lillegullbleier på Insta og Facebook. Våre produkter er testet i eget hjem og de produkter som selges i vår nettbutikk er produkter som er håndplukket med tanke på kvalitet, design, og bruksvennlighet. Tøybleier fra kjente og etablerte tøybleiemerker som selges hos LilleGull Tøybleier er av god kvalitet, og det er brukt materialer av god kvalitet til å lage tøybleiene. Disse jobber også for å sikre at det ikke er uetiske arbeidsforhold hos produsenten. LilleGull Tøybleier kjøper gjerne fra wahms(work at home mums) hvis det er mulig og er med på og støtte små hjemmebedrifter.
Roggbif – fargerik og miljøbevisst syglede. Roggbif er en nettbutikk som selger alt du trenger til å sy tøybleier, tøybind og lignende. Jeg har i tillegg en del økologiske stoffer i naturmaterialer og annet sytilbehør du trenger. Jeg syr også barneklær, tøybleier og tøybind for salg når tiden tillater det. Velkommen!
Tøybleia åpnet i 2013. Tilbyr kortreiste, økologiske og miljøvennlige produkter til baby, barn, mor og husholdning. Tøybleia har et stort utvalgt tøybleier av kjente og testede merker. Etikk, miljø, økologiske og kortreiste produkter er viktig for Tøybleia og miljøet står alltid 100% i fokus når vi velger hvilke varer som skal stå i hyllene. 5% rabatt på alle kjøp. Fri frakt over 2500 kr.
TøybleieRumpa syr hjemmesydde tøybleier på bestilling. Du bestemmer selv pulstoff, innerstoff og tekst på borrelåsen. Syr også stellekluter og stellemapper. Ferdigsydde tøybleier finnes også i nettbutikken. TøybleieRumpa har også egen stelleproduktserie i samarbeid med Landlig Velvære. Økologisk – fri for parabener, konserveringsmidler og parfymer. Innimellom vil det også finnes andre tøybleierelaterte produkter i nettbutikken.
Fri frakt over 1500 kr. Må velge fraktalternativ «Hente selv på Tornes i Romsdal» og skrive koden i merknadsfeltet ved utsjekk.
10 % rabatt på ImseVimse, DivaCup og Natracare hvis ordretotalen er på over 600 kr. 5 % rabatt på ImseVimse, DivaCup og Natracare hvis ordretotalen er på under 600 kr. Rabattene kan ikke kombineres.